Javni zavod za gasilsko in reševalno dejavnost

POKLICNA GASILSKA ENOTA

Nova Gorica

 
Vedno v stanju pripravljenosti
KDO KAJ KJE KDAJ

Servis gasilnikov

Servis gasilnikovDolgoletne izkušnje naših zaposlenih - gasilcev, sodobni informacijski in inovacijski pristop, visoka strokovna usposobljenost, skupinsko delo ter 44-letna tradicija preventivne dejavnosti v gasilstvu so jamstvo za strokovnost in kvaliteto.

Nenehno spremljamo tehnične novosti, predpise ter standarde in zagotavljamo redno usposabljanje naših zaposlenih serviserjev. Kakovost poslovanja potrjujejo pridobljena pooblastila domačih in tujih proizvajalcev gasilnikov ITPP, PASTOR, GLORIA, TOTAL, GALUSS, ABM VICTORIA in pooblastilo Ministrstva za obrambo, za opravljanje storitev na zakonsko reguliranih področjih.

Letno servisiramo preko 6.000 gasilnikov v javnih, zasebnih, stanovanjskih in gospodarskih objektih kot so: šole, vrtci, zdravstvene ustanove, policijska postaja in njene izpostave, pošte, knjižnice, lekarne, večstanovanjski objekti, občine in drugi občinski objekti. Pohvalimo se lahko, da našim storitvam zaupajo tudi večja znana podjetja in družbe kot so: HIT, ISKRA, GOSTOL-GOPAN, LIGO, MERCATOR, MERKUR, OMV, KOMUNALA, ELEKTRO PRIMORSKA, SENG in drugi. S podjetjem DOM Stanovanjskim gospodarstvom d.o.o. vestno sodelujemo že 10 let.

Zaupajte nam, saj smo prepričani, da smo in želimo seveda tudi v bodoče ostati najboljši - kakovosten, prijazen in najcenejši ponudnik storitev preventivne požarne varnosti!
V primeru nesreče smo mi tisti, ki vam bomo pomagali.

VAŠE ZAUPANJE JE NAŠA SKRB!

URNIK SERVISA
Pon - pet: 7h - 15h
Sob, ned, prazniki: zaprto